+355 4225 8682 | +355 69 2034 976 Albanian English

MONITORIM I THJESHTE

Gjurmimi i thjeshte ju ofron te mbikqyrni vendodhjen e automjetit tuaj ne cdo moment. Nga aspekti fizik pervec vendodhjes ju ofrohet shpejtesia, gjendja e kuadrit, voltazhi i baterise dhe kilometrazhi total qe mjeti ka pershkruar. Nga aspekti i platformes vecorite qe ofrohen jane Geofences, Pika interesi, Njoftime ne kohe reale si dhe cdo kombinim midis ketyre te trejave. Se fundmi por jo nga rendesia platofrma jone teper fleksibel mund tju ofroj raporte te detajuara mbi levizjet e mjetit brenda historikut, historiku qe vihet ne dispozicionin tuaj mund te shkoje deri ne 1 vit.


CFARE OFROHET ?

• Shpejtesia

• Gjendja e Kuadrit

• Voltazhi i Baterise

• Kilometrazhi Total

• Geofence, Pika Interesi, Njoftime ne kohe reale

JU DUHET GPS?

Ju duhet GPS per floten tuaj, makinen personale etj ? Apliko tani dhe merr oferten tende!