Vleresim Vozitje

Vleresim Vozitje


Sistemi jone ju ofron mundesin te vleresoni se si shoferi i jep makines. Kjo gje arrihet duke monitoruar tre parametra kryesore: Pershpejtimin, Frenimin, Kthesat nese nje nga keto parametrat tejkalon limitin e parapercaktuar ne memorjen e pajisjes gjenerohet nje alarm perkates. Vec kesaj mundesojme raport vleresimi te shofereve ku paraqiten shkeljet dhe vleresimi reflektohet ne pike.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?