+355 4225 8682 | +355 69 2034 976 Albanian English

FMT100

Paisje ideale per monitorimin e motorit tuaj: rezistente ndaj ujit, ndaj faktoreve te jashtem dhe shume e thjeshte per tu instaluar.FMB920

Per monitorimin e thjeshte ju hyn ne pune kjo paisje me ane te se ciles ju merrni te gjitha te dhenat baze nga mjeti juaj ne kohe reale. Dy sensor qe supportohen nga kjo paisje jane:sensor galexhandi (Monitorim Nafte) dhe KofanoFMB120

Per nje monitorim me te avancuar ju duhet nje paisja FMB 120 te e cila mund te inkorporohen nje game goxha e gjere sensoresh shtese te cilat na ndihmojne per tu njoftuar ne kohe reale per cdo thyerje rregulli te cilin ju e keni vendosur paraprakishte ne sistem si:
1.Hapje Kofano
2.Te dhenat CanBus (Nivel Karburanti, Xhiro Motori, Distance, totali i Oreve te punes).
3.Sensor Nafte (Galexhand).
4.Identifikim Shoferi.
5.Buton Paniku
6.Sensor TemperatureFMB630

Kjo pajisje krijon mundesine per te marre nga mjetet tuaja te gjitha parametrat e mundshem digital apo analog ne formen e vlerave ne sistem. Kjo paisje i permban te gjitha parametrat qe perfshihen te paisjet me siper plus mundesine e nje numri te konsiderueshem Inpute/Outpute shtese.GJURMIM PERSONAL

Nese ju duhet monitorim personal (Monitorim i nje personi, kafshe shtepiake apo biciklete etj..) ju hyn ne pune kjo paisje e pavarur me nje bateri te brendshme e cila reziston per nje kohe te gjate. Ne sistem do tiu paraqitet edhe perqindja e baterise per ta pare se kur i vjen momenti per tu karikuar.


JU DUHET GPS?

Ju duhet GPS per floten tuaj, makinen personale etj ? Apliko tani dhe merr oferten tende!