Monitorim Personal

Monitorimi Personal


Monitorimi personal realizohet me ane te nje pajisje e cila ne momentin qe lidhet me sistemin tone te GPS i ofron klientit nje perdorim mjaft komod dhe praktik

Sherbimi qe ne ofrojme mund te aksesohet shume thjesht nepermjet aparateve celulare si Android, IOS si dhe ne WEB


Mund te perdoret per:

• Kafshet Shtepiake

• Bicikleta

• Asete te Ndryshme

• Njerez te Moshuar

• Mjet Personal

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?