+355 4225 8682 | +355 69 2034 976 Albanian English

MONITORIM I PAVARUR

Gjurmim i pavarur do thot qe cdo gje eshte nen kontrollin tuaj duke filluar nga pajisja dhe konfigurimet e saj deri tek numri i kartes qe pajisja perdor per tju njoftuar lidhur me vendodhjen e subjektit qe ju intereson. Ne rast se ju intereson vendodhja e subjektit vetem gjate aktualitetit nuk ka perse te ngarkoheni me kosto ekstra per nje platforme e cila ofron vecori te teperta per rastin tuaj. Pajisjet tona cilesore dhe te prodhuara ne BE sigurojne performance dhe jetgjatesi te larte duke arritur pritshmerite me te medha te mundshme qe mund te keni!

JU DUHET GPS?

Ju duhet GPS per floten tuaj, makinen personale etj ? Apliko tani dhe merr oferten tende!