Monitorimi i Karburantit

Monitorim Karburanti


Monitorimi i karburantit është një shërbim i cili ju lejon të monitoroni nivelin e karburantit, konsumit dhe vjedhjeve, në kohë reale! Mund të monitorohet nga lloje të ndryshme pajisjesh, PC, Android ose iOS. Ky shërbim ju ndihmon të ulni koston e karburantit, duke reduktuar rastet e vjedhjes.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?