Dash Camera

Dash Camera


Me rezolucion Full HD dhe sensor tronditje jeni gati te perballoni cdo incident rrugor te mundshem. Pamjet filmike ofrojne prova te padiskutueshme te pafajsis tuaj si per policin rrugore ashtu dhe per kompanine e sigurimit!

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?