+355 4225 8682 | +355 69 2034 976 Albanian English

RRETH KOMPANISE

M2M Albania ben pjese te grupi IT-Partners qe operon ne kete fush prej vitit 2009. Ne fillimet tona sherbimi GPS ka qene suplementar ndersa si sherbim kryesor kemi patur zgjidhjet IT, web designing etj. Me kalimin e kohes, duke ndjekur trendin boteror ashtu dhe ne vendin tone u shfaq nje interes ne ritje mbi kete sherbim, gje qe u shfrytezua nga ana jone duke investuar ne staf te kualifikuar dhe me pervoj. Rezultati eshte themelimi I nje sektori autonom M2M I cili ofron sherbime te standardit te lart per klient qe duan te ulin shpenzimet e brendhsme dhe te risin produktivitetin e kompanis tyre.

Prioriteti yne eshte te percjellim tek klienti cdo sherbim ne menyren me te mire dhe me efikase

Ne ju ofrojme mundesine qe te monitoroni mjetet tuaja ne tre versione si mobile, tablet dhe web.

M2M ALBANIA është një kompani me zhvillim te shpejte ne fushen e IOT. Kompania ofron platforma të avancuara për menaxhimin e flotës.

JU DUHET GPS?

Ju duhet GPS per floten tuaj, makinen personale etj ? Apliko tani dhe merr oferten tende!