+355 4225 8682 | +355 69 2034 976 Albanian English
 • slidebg1
 • slidebg1
 • slidebg1
 • slidebg1

M2M ALBANIA


Ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë për mjetin tuaj ...

Zgjidhje Efikase

Reduktoni kostot e kompanise nepermjet zgjidhjeve tona te GPS.

Software i Avancuar

Monitoroni mjetet tuaja ne PC, Tablet, SmartPhone ne kohe reale.

Shërbim Instalimi

M2M Albania ofron sherbim instalimi ne te gjithe Shqiperine dhe jo vetem.

AVANTAZHET

Menaxhimi i flotës GPS është zgjidhje e avancuar për reduktimin e kostove të kompanisë. Zvogëloni kilometrazhin, kurseni karburantin, merrni raporte të orarit të punës dhe koordinoni detyrat e përditshme.

 • Zvogëloni kilometrazhin
 • Kurseni karburantin
 • Merrni raporte
 • Reduktim te kostove
 • Menaxhim i Karburantit
 • Koordinimi i mjeteve
 • Njoftime Automatike
 • Raporte te udhetimit
 • Menaxhim i Detyrave
 • Ulje te kostove
 • Software WEB
 • Mobile APP
 • Sherbim Instalimi
 • Njoftime mbi sherbimet
 • Paketa te pakufizuara

JU DUHET GPS?

Ju duhet GPS per floten tuaj, makinen personale etj ? Apliko tani dhe merr oferten tende!

MENAXHIMI I FLOTES


Menaxhimi & Benefitet e Kompanise

Reduktimi i kilometrave

Sistemi M2M Albania mundeson llogaritjen e kilometrave te pershkruara per qellime biznesi, si dhe ato private.

Njoftime Automatike

Njoftimet në kohë reale - automjeti u largua nga zyra, tejkalim shpejtesie, tension i ulët i baterisë, etj

Koordinimi i automjeteve në kohë reale

Koordinimi i automjeteve në kohë reale dhe sigurohuni që punonjësit tuaj të plotësojnë të gjitha detyrat në kohë.

Raportet e udhëtimit

Raportet e udhëtimeve: rrugët, kilometrazhin, karburantet e shtuar, karburantin e konsumuar.

Paketa te pakufizuara te raporteve

Ne ofrojmë një paketë të plotë raportesh për bizneset dhe kompanite

Menaxhim i Detyrave

Caktoni detyrat dhe merrni njoftim kur të përfundojnë me sukses ato.

-->